Τρεις περιπτώσεις στόπερ έχουν ξεχωρίσει στον Άρη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Θέμα χρόνου θεωρείται η συμφωνία του Άρη με τον παίκτη που θα πλαισιώσει τους Φαμπιάνο-Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις στόπερ.

Αντίστροφα μετρούν στον Άρη για την έλευση ενός κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τους Λουίς Φαμπιάνο και Γιακούμπ Μπράμπετς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να προχωρήσουν την υπόθεση του στόπερ, καθώς έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση.

Ένας από αυτούς φαίνεται πως έχει το προβάδισμα και οι διαπραγματεύσεις είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, ενώ παράλληλα διατηρεί τις επαφές με τους άλλους δύο παίκτες.

Οι άνθρωποι της ομάδας αναμένεται να προχωρήσουν τις συζητήσεις, ώστε να έρθει ο ποδοσφαιριστής για να είναι διαθέσιμος για την απόφαση του Europa Conference League.

Κάπως έτσι αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας ενδέχεται να έχουμε άφιξη, ώστε να καλυφθεί το κενό του Μπράμπετς, και όταν επιστρέψει ο Τσέχος να υπάρχει μία έξτρα επιλογή στο κέντρο της άμυνας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook