Σπόραρ: «Μπορούμε να τα πάμε καλύτερα και να γίνουμε ακόμα πιο δημιουργικοί»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ντνίπρο και για τα περιθώρια βελτίωσης που, όπως τόνισε, έχει η ομάδα του, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά το μεγάλο διπλό στο Κόζιτσε ο Αντράζ Σπόραρ.

Όσα είπε ο Σπόραρ:

Για την πολύ σημαντική νίκη: «Σκοράραμε με την πρώτη προσπάθεια. Επικυρώσαμε στο δεύτερο μέρος τη νίκη, ήμασταν καλύτεροι και το αξίζαμε».

Για το αν ο Παναθηναϊκός με τις προσθήκες έχει γίνει πιο δημιουργικός και αν ο ίδιος έχει γίνει πιο επιδραστικός λόγω των μεταγραφών μεσοεπιθετικά: «Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας. Χρειαζόμαστε βελτίωση. Οι νέοι παίκτες βοηθάνε, αλλά χρειαζόμαστε συντονισμό, να έχουμε περισσότερους αγώνες στα πόδια μας. Όλη η επιθετική γραμμή πρέπει να δουλέψει. Πρέπει να συνδυαστούμε καλύτερα και πιστεύω πως μπορούμε να τα πάμε καλύτερα και να γίνουμε πιο δημιουργικοί».

Για το αν έχει κριθεί η πρόκριση: «Συμφωνώ απόλυτα με τον προπονητή μας. Έχουμε βέβαια αβαντάζ δύο τερμάτων, αλλά μένουν 90 λεπτά παιχνιδιού. Πρέπει να συνεχίσουμε να κυνηγάμε τη νίκη, σε μια γεμάτη Λεωφόρο. Αν ήταν 0-3 θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Πρέπει να νικήσουμε και στην Αθήνα. Αν παίξουμε όπως σήμερα θα πάμε στη Μασσαλία».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook