Με 1000 οπαδούς η Μπεϊτάρ στην Τούμπα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σημαντική υποστήριξη από τον κόσμο της θα έχει η Μπεϊτάρ στο ματς που θα δώσει στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα στις 27/7 (20:30), στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League, για το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, στο οποίο όπως φαίνεται οι Ισραηλινοί θα έχουν σημαντική υποστήριξη.

Σε μια Τούμπα που είναι άγνωστο κατά πόσο θα είναι γεμάτη, η Μπεϊτάρ όπως προκύπτει από Μέσο του Ισραήλ, θα έχει στο πλευρό τους κοντά στους 1000 οπαδούς οι οποίοι θα βρίσκονται στη θύρα 8 όπου κάθονται συνήθως οι φιλοξενούμενοι οπαδοί.

Μάλιστα η ομάδα από τα Ιεροσόλυμα δεν παρέλειψε να δώσει οδηγίες για τον τρόπο μετάβασης στο γήπεδο στη Θεσσαλονίκη, απευθύνοντας μάλιστα και συστάσεις για κόσμια συμπεριφορά κατά τη διαμονή τους στην πόλη ώστε να αποφευχθούν τυχόν συμπλοκές με οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά και τις αστυνομικές δυνάμεις:

«Η Ελληνική Αστυνομία γνωρίζει την επικινδυνότητα του παιχνιδιού και οι δυνάμεις ασφαλείας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ισχυρές. Παρακαλούμε να μην βρεθείτε σε μπελάδες σε μία ξένη χώρα και να μην προκαλέσετε ζημιά στο σύλλογο».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook