Ατρόμητος: Παίρνει τον Ουκρανό στόπερ Μαξίμ Ιμερένκοφ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το δίδυμο των βασικών στόπερ του «έκλεισε» ο Ατρόμητος, καθώς μετά τον Λούκας Ασεβέδο κάνει δικό του και τον Μαξίμ Ιμερένκοφ.

Λίγο μετά την απόκτηση του Λούκας Ασεβέδο, ο Ατρόμητος ολοκληρώνει το δίδυμο των βασικών στόπερ του, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta, έχει κλείσει τον Μαξίμ Ιμερένκοφ. Ο υψηλόσωμος (1,85μ.) Ουκρανός κεντρικός αμυντικός αναμένεται στην Ελλάδα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Ο Ιμερένκοφ ήταν αρχηγός τη Ζόρια, η οποία τερμάτισε 3η στο ουκρανικό πρωτάθλημα και αποτέλεσε έναν από τους ηγέτες της, την χρονιά που ολοκληρώθηκε. Μάλιστα, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα γηγενών ποδοσφαιριστών στο transfermarkt. Με την ομάδα του Λουχάνσκ κατέγραψε 42 συμμετοχές, ενώ σκόραρε 5 γκολ καθώς έχει ικανότητα στις στατικές φάσεις, τα δύο τελευταία χρόνια.

Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Σαχτάρ Ντόνετσκ, φτάνοντας στην ομάδα νέων και στη β’ ομάδα. Ακολούθησε το 2011 το επαγγελματικό συμβόλαιο στη Μέταλουργκ Ζαπορίζια. Επίσης, στην πατρίδα του θήτευσε στις Ολεξάνδρια και Ντέσνα, ενώ εκτός Ουκρανίας έχει παίξει στην Τορπέντο της Λευκορωσίας και στην Κύπρο με τον Ερμή.

gazzeta,gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook