ΠΑΟΚ: Δυνατό «τεστ» κόντρα στη Γκενκ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Ανέστη Ασλανίδη και δεν πρόκειται να αγωνιστούν στο τρίτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Όπως αντίστοιχα και ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος έμεινε στο γυμναστήριο.

Στο απουσιολόγιο και εκτός φιλικού βρίσκονται και οι Σάστρε, Αουγκούστο και Λύρατζης. Η κατάσταση με τον Ισπανό μπακ είναι σαφώς πιο περίπλοκη καθώς έχει κάκωση στον έσω πλάγιο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου 2-3 εβδομάδες ενώ οι άλλοι δύο θα αξιολογούνται καθημερινά.

Βάσει των δοκιμών του Ραζβάν Λουτσέσκου, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πρώτη ενδεκάδα της «πρόβας» με τον Κοτάρσκι στο τέρμα, τους Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Ράφα Σοάρες στην τετράδα της άμυνας, Σβαμπ – Τσιγγάρα στα χαφ και τους Τάισον, Κωνσταντέλια και Αντρίγια στην τριπλέτα πίσω από τον φορ και συγκεκριμένα τον Μπράντον Τόμας.

Από την άλλη, στη δεύτερη ενδεκάδα δοκιμάστηκαν οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Τζίμας (ξανά σε ρόλο δεξιού οπισθοφύλακα), Τσαούσης, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης στην άμυνα, Γιαξής – Βρακάς στα χαφ, Νάρεϊ, Μουργκ και Αντρέ Ρικάρντο πίσω από τον προωθημένο Γκορντεζιάνι.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα μοιράσει εκ νέου το χρόνο του στην αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο Sporting Swolgen στις 7.00 (σ.σ. ώρα Ελλάδος).

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το PAOK TV στο YouTube και θα είναι ανοιχτός για τον κόσμο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook