ΠΑΣ Γιάννινα: Απορρίφθηκε αμυντικός, δοκιμάζεται επιθετικός

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δεν ικανοποίησε στον ΠΑΣ Γιάννινα ο νεαρός μπακ Αχιλλέας Οικονομίδης.

Στο… μικροσκόπιο του Θανάση Στάϊκου ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΛ Τσουμάνης.

Οι προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και μαζί και οι δοκιμές παικτών.

Ο νεαρός δεξιός μπακ, Αχιλλέας Οικονομίδης, ομογενής από την Γερμανία που δοκιμαζόταν στις τελευταίες προπονήσεις, δεν ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνε ο Θανάσης Στράικος ως εναλλακτική λύση του Κάρλες Σόρια και απορρίφθηκε από την ομάδα που συνεχίζει την αναζήτηση για έναν παίκτη στο δεξί άκρο της άμυνας.

Στο μεταξύ, στις προπονήσεις παίρνει μέρος ένας επιθετικός, ο Μιχάλης Τσουμάνης. Είναι γεννημένος στις 9 Οκτωβρίου 2002 στη Λάρισα, ύψος 1,90. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΑΕΛ και έπαιξε στην Κ 19 της λαρισινής ομάδας. Στη συνέχεια το 2020 αγωνίστηκε στην Γ Εθνική με τον ΑΟ Σελλάδων, ομάδα στην περιοχή της Καρδίτσας. Το καλοκαίρι του 2021 υπέγραψε τριετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΛ. Τον προηγούμενο 1,5 χρόνο μέτρησε 21 συμμετοχές με τους «βυσσινί» στη Super League 2 και πέτυχε δύο γκολ. Τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Λάρισας και είχε μόλις δύο συμμετοχές, στη συνέχεια τραυματίστηκε και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν.

Στα ευχάριστα της προετοιμασίας η επιστροφή του Γιάννη Κιάκου στις προπονήσεις, ο οποίος το Σάββατο είχε κάποιες ενοχλήσεις κι έπρεπε να εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας, κ. Ριστάνη.

sdna.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook