9/7 Συμφώνησε με Κάρλσον ο Άρης και έρχεται Θεσσαλονίκη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σε προφορική συμφωνία ήρθε ο Άρης με τον Μόμπεργκ Κάρλσον και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε και το τελικό deal. Ο Άρης με αυτή την μεταγραφή κάνει μια πολύ μεγάλη υπέρβαση, τόσο οικονομικά αλλά και αγωνιστικά προσθέτοντας στο ρόστερ του έναν πολύ ποιοτικό παίκτη.

Δημοσιεύματα από την Ιαπωνία, αναφέρουν πως πρόκειται για κλεισμένο deal.

Να σημειωθεί πως ο Σουηδός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκέτεμποργκ, έχοντας πέντε γκολ και τρεις ασιστ σε 36 συμμετοχές. Στη συνέχεια, με τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε, η Σάντερλαντ προξένησε το ενδιαφέρον της καταβάλλοντας 1.75 εκατ. ευρώ στην Γκέτεμποργκ να τον κάνει δικό της τον Ιούλιο του 2013.

Το διάστημα της παρουσίας του στην Αγγλία δεν ήταν αυτό που περίμενε, παρά τον δανεισμό του στην Κιλμάρνοκ. Στη συνέχεια, μετακόμισε στην Δανία έχοντας πέντε γκολ και ασιστ με την Νόρτζελαντ σε 49 αγώνες. Το 2016 επέστρεψε ξανά στην Σουηδία  πραγματοποιώντας εξαιρετικά παιχνίδια με 22 γκολ, 15 ασίστ σε 86 παιχνίδια.
Στα ίδια μονοπάτια κινήθηκε και στην Σπάρτα Πράγας, η οποία ξόδεψε 1,65 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, έχοντας 26 γκολ και 22 ασίστ σε 96 αγώνες. Τέλος με την Ιαπωνική Ουράβα είχε 13 γκολ σε 46 αγώνες. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook