Δυνατό «τεστ» για την ΑΕΚ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της δίνει σήμερα (14:30,)η ΑΕΚ.Μετά και την ήττα από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ με 1-0, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει στην Αμβέρσα και στο – κεκλεισμένων των θυρών – BOSUIL την νταμπλούχο Βελγίου, Αντβέρπ. Ενα φιλικό το οποίο θα είναι διάρκειας 120 λεπτών.

 

Δυνατό «τεστ» για τους «κιτρινόμαυρους», με τον Αργεντινό τεχνικό να έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του, σε σχέση με το πρώτο φιλικό… ξεμούδιασμα κόντρα στους Κροάτες.

Σαφώς πιο «γεμάτη» σήμερα η Ενωση, καθώς στο δεύτερο φιλικό με την Αντβερπ αναμένεται να πάρουν λεπτά συμμετοχής πολλά από τα βασικά στελέχη. Οι περισσότεροι διεθνείς έχουν ενσωματωθεί στους νταμπλούχους Ελλάδας και ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει την ευκαιρία για πιο πολλά χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά και για πιο πολλές δοκιμές.

Με όσα δοκίμασε ο Πελάδαο στην χθεσινή προπόνηση, αναμένεται να χρησιμοποιήσει δύο ανάμεικτες ενδεκάδες. Στη μια ομάδα είχε τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Βίντα-Μουκουντι στόπερ, τον Ρότα δεξιά, τον Μοχαμάντι, τους Γαλανόπουλο-Μάνταλο στα χάφ, τους Ελίασον-Ζίνι στα άκρα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και τον Μαχαίρα πίσω από τον Φαν Βέερτ. Η άλλη ομάδα αποτελούνταν από τον Αθανασιάδη στα γκολπόστ, τον Σιντιμπέ δεξιά, τους Ρόκσον, Χατζισαφί στόπερ, τον Πήλιο αριστερά, τους Γιόνσον-Λαμαράνα στα χαφ συν τον Σιμάνσκι σε έναν σύνθετο ρόλο πιο αριστερά, τον Άμραμπατ δεξιά και τους Τσούμπερ-Κοσίδη στην επίθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός θα μείνει ο Γκατσίνοβιτς, για προληπτικούς λόγους, όπως και οι Αραούχο, Θεοχάρης, που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook