Παναθηναϊκός: Ουκρανικό δημοσίευμα συνδέει τον Μάρλον με τους «πράσινους»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύμφωνα με ουκρανικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Μάρλον της Σαχτάρ, ο οποίος δεν επιθυμεί να γυρίσει στην Ουκρανία λόγω του πολέμου.

Η ουκρανική ιστοσελίδα «ua.sport» αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Μάρλον της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 με τον ουκρανικό σύλλογο, όμως, όπως αναφέρει το ουκρανικό μέσο, δεν θέλει να επιστρέψει στην χώρα λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που συνεχίζει να υπάρχει εκεί.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μόντσα για ένα χρόνο πραγματοποιώντας 30 συμμετοχές και αγωνιζόμενος για 1.750 λεπτά. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ είχε πληρώσει 12 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Σασουόλο το καλοκαίρι του 2021.

Το ρεπορτάζ αυτό ανέφερε πως υπάρχει ενδιαφέρον και από την Κορίνθιανς, όμως ο συμπατριώτης του ποδοσφαιριστή και δημοσιογράφος, Βένε Κασαγκράντε τόνισε σε tweet του πως ο παίκτης έχει απορρίψει τις προτάσεις της Κορίνθιανς και της Φλουμινένσε, επειδή επιθυμεί να μείνει στην Ευρώπη. Αν ωστόσο αποφασίσει τελικά να επιστρέψει, τότε η «Φλου» θα έχει τον πρώτο λόγο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook