Υπογράφει αυτή την εβδομάδα στην Κηφισιά ο Σκέντζος

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Σύμφωνα με πληροφορίες του athletic.gr, ο Ανδρέας Σκέντζος έχει συμφωνήσει με την διοίκηση της Κηφισιάς και θα αναλάβει βοηθός προπονητή στο πλευρό του Γιάννη Αναστασίου και αναμένεται να υπογράψει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Η Κηφισιά ετοιμάζεται για την πρώτη παρουσία της ιστορίας της στην Super League 1 και έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της για την επόμενη σεζόν. Πρώτος στόχος είναι η στελέχωση του τεχνικού τιμ, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Πετράκη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό η ομάδα της Αθήνας θα πάει στην Super League 1 με τον Γιάννη Αναστασίου στο «τιμόνι», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του athletic.gr, βοηθός του στον πάγκο θα είναι ο Ανδρέας Σκέντζος. Είναι γνωστό ότι οι δύο άνδρες συνδέονται με μία φιλία χρόνων, καθώς έχουν υπάρξει συμπαίκτες στον ΟΦΗ, κάτι το οποίο οδήγησε και στην συνεργασία τους στην Κηφισιά.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος μετά τον Πόρο βρέθηκε στον πάγκο του Πανελευσινιακού, θα ταξιδέψει στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα (03/07) προκειμένου να υπογράψει στην Κηφισιά και να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά της συμφωνίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook