Άρης: Πολύ κοντά σε Αηδόνη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι κιτρινόμαυροι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 22χρονο Έλληνα κεντρικό αμυντικό, που δεν θα ανανεώσει με τη Στουτγκάρδη.

Ο Άρης είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει την πέμπτη του κίνηση για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με την απόκτηση του Αντώνη Αηδόνη. Πρόκειται για 22χρονο Έλληνα κεντρικό αμυντικό, που δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Στουτγάρδη.

Ο ομογενής στόπερ γεννήθηκε στη Γερμανία, ενώ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Χόφενχαϊμ, ενώ στη συνέχεια τον απέκτησε η Στουτγάρδη, όπου υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Σε ηλικία 17 ετών, μάλιστα, έκανε το ντεμπούτο του στη Μπουντεσλίγκα, ενώ είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού και στη Ντιναμό Δρέσδης. Είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες νέων της Γερμανίας, ενώ ήταν μέρος της αποστολής και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17, που έγινε το 2018 στην Αγγλία.

Ο Άρης κινήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα τις τελευταίες μέρες και έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. O παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook