ΑΕΚ: “Παλεύει” μέχρις εσχάτων για την απόκτηση του Πινέδα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Θέλτα επείγεται να παραχωρήσει τον Ορμπελίν Πινέδα έως το τέλος του μήνα.

Στην ΑΕΚ είναι προετοιμασμένοι να παλέψουν μέχρις εσχάτων για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα και η αίσθηση που υπήρχε είναι ότι η υπόθεση μπορεί να κρατήσει για αρκετές εβδομάδες.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Faro de Vigo», ωστόσο, δίνει μια άλλη διάσταση στις προθέσεις της Θέλτα να πουλήσει τον Μεξικανό στην Ένωση, αλλά και τον Τζάβι Γκαλάν στην Ατλέτικο έως το τέλος του μήνα.

Ο λόγος είναι φυσικά οικονομικός, με τη ομάδα του Βίγκο να χρειάζεται να βάλει άμεσα λεφτά στα ταμεία της, πριν ολοκληρωθεί η σεζόν 2022-23, στις 30 Ιουνίου. Κι αυτό για να μπορέσει να ισοσκελίσει τα οικονομικά της και να έχει μεγαλύτερα περιθώρια να ξοδέψει τη μεταγραφική περίοδο που αρχίζει 1η Ιουλίου.

Η εξέλιξη αυτή ενδέχεται να λειτουργήσει θετικά για την ΑΕΚ, μιας και η ισπανική ομάδα παραδέχεται ότι βρίσκεται σε επίσημες συζητήσεις μαζί της για την πώληση του Πινέδα.

Η Ένωση μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή την πίεση του χρόνου για να επιτύχει ένα καλό ντιλ για τον Μεξικανό, ενώ σε κάθε περίπτωση θα είναι θετικό και για τον δικό της σχεδιασμό να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή την υπόθεση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook