ΠΑΟΚ: Ο Γκαμπιαντίνι περιμένει να μιλήσει με την Σαμπντόρια

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανόλο Γκιαμπιαντίνι έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα έως το 2026 ωστόσο μπορεί λόγω του υποβιβασμού στην δεύτερη κατηγορία να αποχωρήσει και να χρειαστεί ο Δικέφαλος να δώσει κάποιο πόσο στην Σαμπντόρια, όπως έχει διαβεβαιώσει ο μάνατζερ του.

Όπως αναφέρει ωστόσο η ιταλική εφημερίδα La Repubblica ο Γκαμπιαντίνι περιμένει για να μιλήσει με την ομάδα του σε πρώτη φάση, προκειμένου να εξεταστούν όλα τα δεδομένα. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν επιβεβαιώνεται στις διαπραγματεύσεις των «ασπρόμαυρων» με τον παίκτη, καθώς  προκύπτει ότι υπάρχει επιθυμία να αποχωρήσει δεδομένης της κατάστασης που υφίσταται στην ιταλική ομάδα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της.

«Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι περιμένει να μιλήσει με τη Σαμπντόρια αρχικά και θα ήθελε να μείνει στην ομάδα του. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι έδειξε πρόθυμος να κατανείμει τον μισθό του (1.300.000 ευρώ τον χρόνο) σε βάθος χρόνου για να μην βαρύνει τα ταμεία του συλλόγου που είναι σε δύσκολη κατάσταση μετά τον υποβιβασμό», αναφέρει αρχικά η ιταλική εφημερίδα για τον Γκαμπιαντίνι και στην συνέχεια προσθέτει :

«Η Κάλιαρι παρακολουθεί τον παίκτη, αλλά ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης παρουσίασε την πρώτη πρόταση στον επιθετικό. Αρχικά του πρόσφερε ένα διετές συμβόλαιο με 1.000.000 ευρώ τη σεζόν και η αντιπρόταση του αφορούσε συμβόλαιο τριών ετών με ετήσιες απολαβές στο 1.500.000 ευρώ».

Ο ΠΑΟΚ περιμένει την απάντηση του Ιταλού φορ μέσα στις επόμενες μέρες, με την μοναδική διαφορά να είναι ότι ο Δικέφαλος προτείνει συμβόλαιο 2+1 στον Γκαμπιαντίνι και η πλευρά του παίκτη ζητάει τριετές κλειστό. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται άμεσα να ξεκαθαρίζει το ζήτημα της απόκτησης του πρώην επιθετικού της Νάπολι και της Σάουθαμπτον.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook