ΑΕΚ: “Η Θέλτα θα ήθελε 7-8 εκατ. για Πινέδα” γράφουν οι Ισπανοί

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δημοσίευμα στην Ισπανία αναφέρει πως ο Πινέδα είνσι στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών της Θέλτα και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Λουίς Κάμπος θα ήθελε 7-8 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Το τι θα γίνει με τον Ορμπελίν Πινέδα και αν η ΑΕΚ καταφέρει να τον κάνει δικό της είναι το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στο ρεπορτάζ της Ένωσης. Την ίδια ώρα όμως όπως όλα δείχνουν με βάση τα δημοσιεύματα στην Ισπανία η παραχώρηση του από τη Θέλτα και το ποσό που θα εισπράξει ο σύλλογος από την Ισπανία είναι ζητούμενος και για τους Ισπανούς.

Την Πέμπτη (15/6) υπήρξε νέο δημοσίευμα που αναφέρει πως ο Μεξικανός εξτρέμ είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών από τη Θέλτα και σύμφωνα με το ισπανικό Relevo ο Πινέδα είναι στην ίδια λίστα μαζί με τους Βέιγα, Γκαλάν και Αϊντού.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα ο Λουίς Κάμπος που έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή καλείται να βρει αγοραστή και υποστηρίζει πως το ποσό που θα αξίωνε να βάλει η Θέλτα στα ταμεία της από τον 27χρονο Μεξικανό χαφ είναι αυτό μεταξύ των 7 και 8 εκατ. ευρώ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook