Με πολλές απουσίες θα γίνει η πρώτη προπόνηση του Άρη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Λίγες ώρες πριν έναρξη της προετοιμασίας του Άρη και οι εκκρεμότητες για τους «κίτρινους» είναι αρκετές καθώς παραμένει ανοιχτό το ζήτημα των αποδεσμεύσεων, δηλαδή παικτών οι οποίοι δεν βρίσκονται στο αγωνιστικό πλάνο της επόμενης χρονιάς. Εκτιμάται παράλληλα ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα επικυρωθούν συμφωνίες με ποδοσφαιριστές ούτως ώστε να «τρέξουν» οι διαδικασίες για την έλευσή τους στη Θεσσαλονίκη και την ένταξή τους στο πλάνο προπονήσεων.

Δεδομένα, αύριο (15/6) θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου οι Φαμπιάνο, Τανουλης, Πίρσμαν, Εμπακατά, Νταμπό, Νταρίντα, Λούις Πάλμα, Ρουπ, Παναγίδης, Σγούρος, Χριστοδουλόπουλος, Ματέο Γκαρσία και ποδοσφαιριστές από την Κ19. Είναι δεδομένη επίσης οι απουσία των Γιάκουμπ Μπράμπετς, Νικολάς Ενκουλού οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Στην πρώτη προπόνηση δεν αναμένονται εξάλλου και οι Χουλιάν Κουέστα, Άντρε Γκρέι και Μόζες Οντουμπάτζο οι οποίοι έλαβαν επιπλέον ημέρες αδείας λόγω γάμου. Ειδικά η απουσία του πρώτου είναι σημαντική καθώς αυτή τη στιγμή οι «κίτρινοι» δεν έχουν τερματοφύλακα στις τάξεις τους και θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν γκολκίπερ από την Κ19 καθώς μέσα στις εκκρεμότητες που υπάρχουν είναι κι αυτό του δεύτερου τερματοφύλακα.

Βασικός στόχος του Άρη είναι η υπογραφή νέα συμφωνίας με τον Μάριο Σιαμπάνη, ωστόσο, διαπιστώνεται διάσταση απόψεων τόσο στο οικονομικό όσο και στο αγωνιστικό. Στην πραγματικότητα, βασική εστία διαφοράς είναι το δεύτερο καθώς ο Σιαμπάνης θέλει εγγυημένο αριθμό αγώνων έπειτα από τις λίγες συμμετοχές που πήρε την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Γι’ αυτόν τον λόγο οι Θεσσαλονικείς κοίταξαν κι άλλες περιπτώσεις ελεύθερων (σ. σ. Λευτέρης Χουτεσιώτης) ή δεσμευμένων τερματοφυλάκων (σ. σ. προ δεκαπενθημέρου υπήρξε διερευνητική επαφή με τον Αστέρα Τρίπολης για τον Αντώνη Τσιφτσή δίχως όμως να κατατεθεί πρόταση ή να υπάρξει άλλη επικοινωνία) καθώς επίσης και δύο Βαλκάνιων.

Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που ξεκίνησε η προετοιμασία και μάλιστα στις 21 του μήνα η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ισραήλ για τα δύο φιλικά παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα, είναι τουλάχιστον αναγκαίο να ξεκαθαρίσει το ζήτημα του δεύτερου τερματοφύλακα πριν το τέλος της εβδομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook