Πάμπλο Γκαρσία για το μέλλον του: «Πηγαίνω εκεί που μ΄αγαπάνε»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρά τις πιέσεις για το τι θα κάνει τη νέα σεζόν, ο Πάμπλο Γκαρσία κράτησε κλειστά χαρτιά, παρά τα σενάρια περί ενδιαφέροντος από ομάδα της Super League 1.

Φέτος, ο Ουρουγουανός κλείνει την τρίτη σεζόν του σε ανδρική επαγγελματική ομάδα, μία στην πρώτη και δύο στην δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ και επί του παρόντος τίποτα δεν έχει κριθεί με φόντο την επόμενη χρονιά. Το συμβόλαιο του Γκαρσία με τους Θεσσαλονικείς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ως εκ τούτου οι μέρες που ακολουθούν είναι κρίσιμες για το μέλλον του. Και όλα αυτά την ώρα που τα σενάρια τον συνδέουν με τον Πανσερραϊκό…

Ο ίδιος πάντως προτίμησε να κρατήσει κλειστά χαρτιά, μιλώντας στην κάμερα της EΡΤ 3 για τα μαθήματα στη σχολή της ΕΠΟ για το δίπλωμα UEFA Pro.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις δηλώσεις του στην Ισπανία ότι θέλει να αναλάβει μία πρώτη ομάδα: «Ο καθένας πρέπει να θέλει το κάτι παραπάνω, σε όλες τις δουλειές. Πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι και να προχωράμε. Αυτή είναι η ζωή. Τώρα κάνουμε καλή δουλειά εδώ, αλλά πάντα κοιτάμε το κάτι παραπάνω».

Για το τι θα κάνει τη νέα σεζόν: «Είμαι πολλά χρόνια στο εξωτερικό, πολλά χρόνια στην Ισπανία, δύο στην Ιταλία, δέκα έξι εδώ στην Ελλάδα. Είναι σαν να μην έχω σπίτι. Το σημαντικό είναι οι σχέσεις που δημιουργείς με ανθρώπους».

Για το που θα είναι το νέο σπίτι του: «Για τώρα μένω στη Θέρμη. Θα δούμε που θα πάω αύριο-μεθαύριο.  Το σημαντικό είναι να έχεις σωστούς ανθρώπους δίπλα σου, να αφήνεις κάτι καλό πίσω. Αυτό είναι η ζωή. Να είμαστε πάντα δίκαιοι. Αυτός είναι ο Γκαρσία, ένας απλός άνθρωπος. Θέλω να πάω εκεί που με αγαπάνε. Πάντα εκεί ήμουν. Η καρδιά μου λέει ότι είμαι πολλά χρόνια εδώ στην Ελλάδα, είμαι πολύ χαρούμενος, έχω πολλούς φίλους. Φίλους έχω και στην Ισπανία».

Για το αν θα τεθεί αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ: «Πρέπει να ξεχωρίσουμε τι είναι ο αντίπαλος. Ο αντίπαλος είναι στο γήπεδο για 90 λεπτά. Και με τον Κώστα (σ.σ. Γεωργιάδη) ήμασταν αντίπαλοι, αλλά έξω ήμαστε φίλοι. Γιατί είμαστε καλοί άνθρωποι».

Για το αν θα είναι προπονητής σε ομάδα Super League: «Θα φανεί. Αύριο, μεθαύριο, του χρόνου. Θα ξέρουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook