Εμπλέκουν ξανά τον Άρη με τον Σίστο στη Δανία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πριν από δύο μήνες υπήρξαν δημοσιεύματα στη Δανία που ενέπλεκαν τον Άρη με τον Πιόνε Σίστο της Μίντιλαντ. Έκαναν λόγο, μάλιστα, για πρόταση των κιτρινόμαυρων στη δανέζικη ομάδα για την απόκτηση του 28χρονου εξτρέμ από την Ουγκάντα, που έχει διαβατήριο Δανίας και συμμετοχές στην εθνική ομάδα της σκανδιναβικής χώρας.

Ο Σίστο έχει μπει στην transfer list της Μίντιλαντ, μιας και έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Νοέμβριο (φέτος έκανε 20 συμμετοχές με 5 γκολ) και η ομάδα του περιμένει προτάσεις, μια και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Μάλιστα, εδώ και καιρό δεν προπονείται με το υπόλοιπο γκρουπ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας tipsbladet.dk, ο Άρης παραμένει στους ενδιαφερόμενους για τον παίκτη, τον οποίο η ομάδα του κοστολογεί με 1 εκατομμύριο ευρώ.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Τις επόμενες εβδομάδες η Μίντιλαντ θα κοιτάξει ξανά εάν μπορεί να πουληθεί ο Πιόνε Σίστο και σύμφωνα με πληροφορίες της Tipsbladet, το τίμημα για τον 28χρονο παίκτη είναι 1 εκατομμύριο ευρώ.

Περίπου η ίδια τιμή όταν η Μπεσίκτας και μετά η Μάλμε έκαναν προσφορές στην αρχή της χρονιάς. Η Κόνιασπορ ήταν επίσης στο… γήπεδο, όπως και ο Άρης από την Ελλάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook