Πάλμα: «Υπάρχουν μόνο φήμες, έχω συμβόλαιο με τον Άρη»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το «παρών» στην προετοιμασία του Άρη θα δώσει κανονικά όπως ξεκαθάρισε ο Λουίς Πάλμα υπογραμμίζοντας πως έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο ενώ γύρω από το πρόσωπό του υπάρχουν μόνο φήμες και όχι κάποια επίσημη προσέγγιση.

«Μόνο φήμες αλλά τίποτα στα χαρτιά. Πρέπει να παρουσιαστώ στην προετοιμασία του Άρη με τον οποίο έχω συμβόλαιο. Έρχεται ο Ιούνιος και ευχόμαστε να κινηθεί κάτι. Θα μου άρεσε να πάω στην Premier League. Εάν υπάρξουν επιλογές, θα διαλέξω αυτή που είναι καλύτερη για μένα», ανέφερε αρχικά ο Ονδούριος επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» στην ιστοσελίδα «Diario El Pais».

Ακολούθως για την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο 23χρονος άσος δήλωσε: «Προσωπικά και με τον τρόπο που τελείωσα το πρωτάθλημα, παρά τον τραυματισμό, ήταν μια ονειρεμένη σεζόν γιατί μπόρεσα να σκοράρω τα γκολ και τις ασίστ που επιθυμούσα. Ήθελα να κάνω περισσότερα, αλλά οι τερματοφύλακες και τα δοκάρια με σταμάτησαν».

Κλείνοντας, για την απουσία του από την Εθνική Ονδούρας και το επερχόμενο Gold Cup ο Πάλμα ανέφερε: «Κανένα στέλεχος της Ομοσπονδίας δεν έχει μιλήσει μαζί μου. Θα μιλήσω με τον εκπρόσωπό μου για να δω τι θα συμβεί», προσθέτοντας για τον προπονητή του, Ντιέγκο Βάσκεθ: «Το κάναμε μια φορά, αλλά μόνο για το πώς τα πήγαινα στην Ελλάδα. Αυτά είναι τεχνικά θέματα στα οποία δεν μπαίνω και τα σέβομαι. Με τον Ντιέγκο, απλώς σκύβω το κεφάλι και συνεχίζω να δουλεύω».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook