Η ανασκόπηση του Αστέρα Τρίπολης από την Superleague 1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αναδείχθηκε “βασιλιάς” της ισοπαλίας, αφού τα 16 από τα 33 συνολικά παιχνίδια που έδωσε αυτή τη σεζόν σε κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και Playouts ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή.

To θέμα από την Σούπερ Λιγκ αναφέρει:

“Ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε “βασιλιάς” της ισοπαλίας, αφού τα 16 από τα 33 συνολικά παιχνίδια που έδωσε αυτή τη σεζόν σε κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και των Stoiximan Playouts ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή.

Δεν είναι η πρώτη σεζόν που δείχνει αυτή την έφεση στην ισοπαλία, αφού το 2020-21 είχε φτάσει τις 15 ισοπαλίες, αλλά σε 36 συνολικά αγώνες.

Πάντως είναι η πρώτη φορά που δεν κατάφερε να επικρατήσει σε εκτός έδρας παιχνίδι στις 16 σεζόν που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League.

Παράλληλα σημείωσε τα λιγότερα τέρματα εκτός έδρας, αφού τα 8 είναι η χειρότερη επίδοση του, με προηγούμενη τα 9 που είχε μακριά από το γήπεδο του το 2009-19 και το 2010-11.

Ακόμη, έκανε τις λιγότερες νίκες της ιστορίας του σε μια σεζόν, και οι 5 αυτής της περιόδου είναι πλέον το αρνητικό ρεκόρ. Τ0 2016-17 είχε 6.

ΘΕΣΗ: 10η
ΝΙΚΕΣ: 5
ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ: 16
ΗΤΤΕΣ: 12
ΤΕΡΜΑΤΑ ΥΠΕΡ: 23
ΤΕΡΜΑΤΑ ΚΑΤΑ: 36
ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ:

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Η χρονιά ξεκίνησε με τον Ηρακλή Μεταξά στον πάγκο της ομάδας, ο οποίος έπειτα από την εντός έδρας λευκή ισοπαλία με τον Βόλο στις 21 Δεκεμβρίου 2022 αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία με απολογισμό 2 νίκες, 8 ισοπαλίες, 4 ήττες σε 14 αναμετρήσεις.

Ο Άκης Μάντζιος ανέλαβε στη συνέχεια, παρέμεινε για 15 αγώνες (3-5-7), αλλά πρόλαβε ως προπονητής του Αστέρα Τρίπολης να φτάσει τους 250 αγώνες στην Super League.

Στις τελευταίες αναμετρήσεις για τα Playouts ο Γιάννης Δουβίκας κάθισε στον πάγκο της ομάδας της Αρκαδίας για τέσσερις αναμετρήσεις, από τις οποίες οι τρεις τελείωσαν ισόπαλες και στη μια ηττήθηκε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook