Γκατσίνοβιτς: «Όσο και να προσπαθήσαμε δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με τις δύο ομάδες να μένουν «κολλημένες» στο 0-0. Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει τους Ερυθρόλευκους και έχασε τεράστια ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας, έπειτα και από το 1-1 του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Μετά το τέλος του ματς, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς υποστήριξε στις δηλώσεις του πως η «Ένωση» άξιζε την νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς:

«Είναι αλήθεια πως κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες. Είχαμε καλή απόδοση και παίζαμε ανά τρεις μέρες. Είχαμε τον έλεγχο, ήταν δύσκολο γιατί παίζαμε απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα η οποία όταν αμύνεται τόσο πίσω το κάνει πιο δύσκολο. Ψάξαμε να βρούμε τη στιγμή μας, όσο και να προσπαθήσαμε δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Ο Ολυμπιακός ξέρει πως να αμυνθεί και όσο και αν προσπαθούσαμε δεν μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης

Δεν ψάχνω να βρω δικαιολογίες. Πάντα όταν ψάχνεις κάτι μπορείς να βρεις. Αξίζαμε τη νίκη, είχαμε τον έλεγχο και ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να κανουμε αυτό το δώρο στον εαυτό μας και να πάρουμε τη νίκη.»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook