Ολυμπιακός: Μεγαλώνει η λίστα των προπονητών

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ολυμπιακός αναζητά τον προπονητή της επόμενης ημέρας. Ο Γκατούζο παραμένει χωρίς ομάδα, ο Σρέντερ είναι στο “περίμενε” και εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο την ολοκλήρωση της σεζόν με όσο το δυνατόν πιο θετικό πρόσημο στο αγωνιστικό σκέλος, την ώρα που ο διοικητικός μηχανισμός κινείται για να φέρει εις πέρας τη συμφωνία με τον προπονητή της επόμενης ημέρας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι άνθρωποι που εμπιστεύεται για το συγκεκριμένο θέμα, θέλουν να επαναλάβουν μια περίπτωση Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος το καλοκαίρι του 2018 είχε τη φιλοδοξία ν’ αναλάβει ένα δύσκολο και απαιτητικό πρότζεκτ.

Όσο ο Τζενάρο Γκατούζο παραμένει χωρίς ομάδα αποτελεί το όνομα που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των προπονητών, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει στη μεταγραφολογία. Απ’ την άλλη πλευρά ο Άλφρεντ Σρέντερ ήρθε στη χώρα μας και φάνηκε να βρίσκεται πιο κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού, όμως δεν επήλθε συμφωνία και έχει τεθεί σε σύγκριση με άλλα αντίστοιχα προφίλ προπονητών.

Ακομα δυο ονόματα προστέθηκαν στη λίστα των υποψηφίων προπονητών του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα ο Ερνάν Κρέσπο της Αλ-Ντουχαΐλ με την οποία έχει γνωρίσει σημαντικές επιτυχίες βρίσκεται στο “ραντάρ” του Ολυμπιακού, ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Από εκεί και πέρα γίνεται λόγος και για έναν φέρελπι Πορτογάλο προπονητή, τον 42χρονο τεχνικό της Πάσος Φερέιρα, Σέζαρ Πεϊσότο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook