ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 4-0: Η βαρύτερη ήττα του Λουτσέσκου στον πάγκο των “ασπρόμαυρων”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αρνητική ιστορία γράφτηκε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην «OPAP Arena» καθώς το 4-0 με το οποίο ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ αποτελεί την βαρύτερη ήττα της καριέρας του στον πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε από νωρίς με δέκα παίκτες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με αποτέλεσμα να γνωρίσει την συντριβή με 4-0 στην «OPAP Arena» για την 6η αγωνιστική των playoffs της Super League.

Αυτή ήταν μια «μαύρη» ημέρα και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς υπέστη την σβαρύτερη εγχώρια ήττα του στον πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά.

Μάλιστα, ο Ρουμάνος ουδέποτε είχε ηττηθεί με περισσότερα από δύο γκολ σε κάποιο παιχνίδι εντός συνόρων, ενώ αποτελεί ισοφάριση της πιο βαριάς ήττας που έχει στα 192 παιχνίδια που βρίσκεται συνολικά στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Μόνο η Τσέλσι είχε καταφέρει κάτι ανάλογο, όταν οι «μελανόλευκοι» είχαν ηττηθεί με 4-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για τους ομίλους του Europa League της σεζόν 2018-19, σε ένα παιχνίδι όπου ξανά ένας παίκτης του ΠΑΟΚ, τότε ο Χατσερίντι είχε αποβληθεί στο πρώτο δεκάλεπτο, όπως συνέβη και απόψε με τον Γιάννη Κάργα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook