Παναθηναϊκός: Με τον κόσμο του στο Πανθεσσαλικό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Παρά το τυπικό έγγραφο της αστυνομίας περί απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης, στη σύσκεψη που έγινε Παναθηναϊκός και Βόλος συμφώνησαν να πάρει εισιτήρια το Τριφύλλι για την αναμέτρηση της Τετάρτης 26/04.

Σύγχυση δημιουργήθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού, αναφορικά με το αν η ΠΑΕ Βόλος θα δώσει εισιτήρια για το ματς της 6ης αγωνιστικής των playoffs. Τότε το Τριφύλλι δοκιμάζεται στο Πανθεσσαλικό, στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας (Τετάρτη 26/04). Κάτι που δεν ισχύει, καθώς οι Πράσινοι συμφώνησαν κανονικά να πάρουν τα εισιτήρια που χρειάζονται.

Το τυπικό έγγραφο της αστυνομίας που υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις, αφορά την οργανωμένη μετακίνηση και υπάρχει σε όλα τα ματς ουσιαστικά των μεγάλων ομάδων στην επαρχία. Αυτό δεν απαγορεύει την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών, όπως έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν. Κι έτσι αναμένεται να συμβεί και τώρα.

Πριν δύο μέρες μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης. Εκεί δεν τέθηκε θέμα για τα εισιτήρια που θα ζητήσει ο Παναθηναϊκός. Αποφασίστηκε να πάρει κανονικά τον αριθμό που θέλει το Τριφύλλι, με το νούμερο να καθορίζεται ανάλογα τις ανάγκες των φιλοξενούμενων στο Πανθεσσαλικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook