Υπόθεση Κλέιμαν: Τι υποστηρίζει ο Εσκοβάλ για όσα έγιναν στο μπαρ στο Κολωνάκι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Όπως υποστήριξε ο συμπαίκτης του πρώην παίκτη της ΠΑΕ Βόλος, Ροντρίγκο Εσκοβάλ, σε πρόσωπα του περιβάλλοντος του, οι δυο συμπαίκτες την Δευτέρα, είχαν ρεπό και έφυγαν από τον Βόλο για την Αθήνα κρυφά καθώς την επόμενη ημέρα είχαν στις 17:30 προπόνηση και έπρεπε να βρίσκονται στην πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας. Όπως είπε ο 26χρονος Πορτογάλος στόπερ, διασκέδαζαν στον πριβέ χώρο του κλαμπ της οδού Σκουφά, όταν κάποια στιγμή εμφανίστηκε το κορίτσι με μια μεγάλη παρέα, όπως είπε, περίπου 8-9 άτομα μαζί και μια φίλη της και πηγαινοέρχονταν στο πριβέ.

Οι μαθήτριες από το Βέλγιο, έκατσαν με τους ποδοσφαιριστές, έκαναν, όπως ειπε ο Εσκοβάλ, πλάκα, όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά και δεν πίστευε οτι το σκηνικό θα εξελιχθεί έτσι. Λίγη ώρα αργότερα και χωρίς, οπως είπε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, να εχει καταλάβει το παραμικρο, οι κοπέλες έχοντας πιει, φεύγουν και πηγαίνουν στο ξενοδοχείο ενω ανέφερε οτι έφυγε και η παρέα τους.

Οι παίκτες έκατσαν άλλες δυο ώρες και τη στιγμή που έβγαιναν έξω για να πάρουν ταξί, τους περίμεναν οι μαθητές στην είσοδο του καταστήματος. Όπως είπε ο Εσκοβάλ, ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του club οτι οι νεαροί Βέλγοι τους προκαλούσαν για να δημιουργήσουν επεισόδιο και μάλιστα τους φώναζαν «βγείτε έξω».

Ο ένας μαθητής, πλησίασε τον Κλέιμαν, τον έσπρωξε, ο 33χρονος ανταπέδωσε με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία και να καταλήξουν στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, όπου λίγη ώρα αργότερα η μαθήτρια θα αναγνώριζε στο πρόσωπο του τον άνθρωπο που κατήγγειλε ως τον βιαστή της.

Όπως λένε «πηγές» στο protothema.gr, το λάθος των δυο παικτών, ήταν οτι ναι μεν, ο Κλέιμαν και ο Εσκοβάλ είχαν ρεπό, όμως αυτό που συνηθίζεται είναι οι παίκτες να πηγαίνουν κάποιες κοντινές εκδρομές στο Πήλιο ή τη Λάρισα έτσι ώστε να μην εξαντλούνται και να ειναι σε φόρμα την επόμενη ημέρα της προπόνησης. Αυτοί οι δύο έφυγαν αθόρυβα δίχως, κανένας να γνωρίζει ότι πήγαν στην Αθήνα και αυτό που λένε είναι οτι σίγουρα πίστευαν οτι αυτη η κρυφη απόδραση και η διασκέδαση στο Κολωνάκι, δεν θα γινόταν αντιληπτή απο κανέναν.

Ο Πορτογάλος στόπερ μετέβη χθες, Μεγάλη Τετάρτη, στον Βόλο όπου συζήτησε τη διακοπή του συμβολαίου του, μετά την απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, να τους «ξηλώσει» ενώ σήμερα πληροφορίες λένε ότι θα βρίσκεται από νωρίς το πρωί στην Αθηνα ως μάρτυρας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook