ΑΕΚ – Άρης 3-1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ελβετός με δύο γκολ στο τελευταίο 10λεπτό λύτρωσε την ΑΕΚ δίνοντας τη νίκη με 3-1 επί του Άρη και πλέον βρίσκεται μόνη πρώτη.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μόνη πρώτη βρίσκεται η ΑΕΚ που περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Λεωφόρου για να δει αν θα αποκτήσει ξανά συγκάτοικο τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό με πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία όμως ο Άρης ισοφάρισε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με σκόρερ τον Ιτούρμπε. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε τρελό ρυθμό με τον Άρη να σκοράρει με τον Καμάτσο αλλά το γκολ ν’ ακυρώνεται ως οφσάιντ και τελικά στο 82′ και το 95′ ο Στίβεν Τσούμπερ λύτρωσε την ΑΕΚ καθώς με δύο προσωπικά γκολ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Ελίασον (61′ Φερντάντες), Γιόνσον (76′ Μάνταλος), Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς (61′ Πινέδα), Γκαρσία, Αραούχο (60′ Τσούμπερ).

Άρης (Απόστολος Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά (81′ Χριστοδουλόπουλος), Φαμπιάνο, Μπράμπετς (29′ Ενκουλού), Πίρσμαν, Ετέμπο (46′ Ντουκουρέ), Νταμπό, Ιτούρμπε (61′ Οντουμπάτζο), Νταρίντα, Πάλμα (82′ Μαζικού), Καμάτσο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook