Αμυράς σε Μητσοτάκη: «Να φέρετε γούρι για να σωθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Φορώντας ένα μπουφάν του ΠΑΣ, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Αμυράς, υποδέχθηκε στα Γιάννενα και τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητώντας του να φέρει γούρι για την παραμονή.

Να φέρει γούρι για να μπορέσει ο ΠΑΣ να μείνει στην Stoiximan Super League και τη νέα σεζόν ζήτησε ο Γιώργος Αμυράς από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την επίσκεψή του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Γιάννενα, φορώντας μάλιστα ένα μπουφάν με το σήμα της τοπικής ομάδας.

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας υποδέχθηκε τον Πρωθυπουργό κατά την παρουσίαση του Αναπτυξιακού Σχεδίου Περιφέρειας Ηπείρου «380+ Έργα για την Ήπειρο του 2030». «Ελπίζω να μας φέρει γούρι ο Πρωθυπουργός και να σωθεί η ομάδα μας. Να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία». είπε χαρακτηριστικά.

«Να συγχαρώ τον Λευτέρη το έργο του, αλλά και για τη διακριτικότητά του και να σας πω κάτι που δεν μας είπε. Ότι… την Κυριακή που μας πέρασε ο ΟΦΗ νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννενα εδώ, στην έδρα του», σχολίασε ο Πρωθυπουργός τα όσα ειπώθηκαν και μετά από την τοποθέτησή του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

sport-fm.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook