Καμαρά: «Θα κάνουμε την πρώτη μας νίκη με τον Παναθηναϊκό»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την πεποίθηση ότι ο Άρης θα πραγματοποιήσει την πρώτη του νίκη στα playoffs με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Πεπεισμένος ότι ο Άρης θα καταφέρει να πάρει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, παρουσιάστηκε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Mαυριτανός στράικερ των «κιτρίνων» τόνισε ότι η ομάδα του έχει αφήσει πίσω της την καλή εμφάνιση και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ενώ ξεκαθάρισε ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον Άρη είναι αμιγώς το δικό του παιχνίδι και όχι ο τρόπος με τον οποίο θα το προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Η αλήθεια είναι ότι παίζει κάποιο ρόλο το προηγούμενο αποτέλεσμα, όταν είναι κοντά το ερχόμενο παιχνίδι. Κυρίως, όμως, βοηθάει περισσότερο όταν έχει προηγηθεί ένα κακό αποτέλεσμα, γιατί έτσι αναγκάζεσαι να το ξεχάσεις γρήγορα και να συγκεντρωθείς στον αγώνα που ακολουθεί. Εμείς, πάντως, είμαστε καλά και πάμε για το επόμενο»

Για το πως θα προσεγγίσει ο Άρης το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Δεν περιμένω να δω κάτι από τον Παναθηναϊκό! Εγώ περιμένω η δική μου ομάδα να δείξει αυτά που έχουμε δουλέψει εδώ και δύο μέρες για το παιχνίδι αυτό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε με ενδιαφέρει, για να πάρουμε αυτό που θέλουμε στο τέλος του ματς.

Παίζουμε στην έδρα μας και περιμένω να νικήσουμε! Αυτό πρέπει να κάνουμε. Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα μου θα τα δώσει όλα για τη νίκη».

Για το κίνητρο του Άρη: «Απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι το τρίτο παιχνίδι στα πλέι οφ. Στο πρώτο ήμασταν κοντά, αλλά δεν πήραμε αυτό που θέλαμε. Ακολούθησε η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Πλέον, ως ομάδα θέλουμε πολύ τη νίκη. Προσωπικά, διαισθάνομαι ότι θα πάρουμε αύριο το καλό αποτέλεσμα που θέλουμε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook