Ολυμπιακός – Άρης 2-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε του Άρη με 2-0 όμως ο Άρης με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο γύρισε το παιχνίδι και την ισοπαλία με σκορ 2-2.

Στο 36ο λεπτό ο Χουάνγκ με ωραίο συρτό σουτ έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τον Ολυμπιακό ανοίγοντας το σκορ για τους Πειραιώτες, οι οποίοι έξι λεπτά αργότερα έχασαν τον Κανός, ο οποίος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα τραυματισμού, ξεσπώντας σε λυγμούς. Τον Ισπανό αντικατέστησε ο Μασούρας. Κάκωση έσω πλαγίου είναι η πρώτη ενημέρωση για τον τραυματισμό του Κανός…

Στο 52ο λεπτό οι Πειραιώτες κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Παπασταθόπουλο, ο οποίος με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Φορτούνη, έκανε το 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο 70ο λεπτό οι Θεσσαλονικείς σκόραραν με τον Ιτούρμπε, ο οποίος έκλεψε την μπάλα από τον Ρέτσο και, παρά την προσπάθεια του Πασχαλάκη να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του, με πλασέ μείωσε σε 2-1.

Στο 81′ οι κιτρινόμαυροι πάγωσαν το φαληρικό γήπεδο, καταφέρνοντας να ισοφαρίσουν με τον Καμάτσο, ο οποίος έσπρωξε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Μπα (55′ λ.τ Ρέτσος), Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Χουάνγκ (74′ Γκάρι Ροντρίγκες), Κασάμι, Κανός (42′ λ.τ Μασούρας), Μπιέλ, Φορτούνης (74′ Εμβιλά), Μπακαμπού (74′ Σαμασέκου)

Άρης: Σιαμπάνης, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ντουκουρέ (75′ Καμάτσο), Πάλμα (75′ Νταμπό), Γκαρσία (57′ Ιτούρμπε), Νταρίντα (57′ Ετέμπο), Χριστοδουλόπουλος, Γκρέι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook