ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με γκολ του Αραούχο η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια από την Τούμπα πιάνοντας τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο 65ο λεπτό ο «δικέφαλος» του Βορρά «φλέρταρε» με το 1-0, όταν ο Ολιβέιρα, μετά από ωραία μπαλιά του Κωνσταντέλια, εκτέλεσε από δύσκολη τη γωνία, με την μπάλα να χτυπά στο χέρι του Αθανασιάδη και να καταλήγει στο δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Στο 76ο λεπτό ο Τζαβέλλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ελίασον, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε από τον βοηθό για οφσάιντ με το VAR να επιβεβαιώνει την απόφασή του.

Τέσσερα λεπτά αργότερα πάντως η «Ένωση» πήρε το προβάδισμα, με τον Μάνταλο να σκάβει υπέροχα προς τον Αραούχο, ο οποίος κατέβασε με το στήθος την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του Κοτάρσκι, με εξαιρετικό τελείωμα διαμορφώνοντας το τελικό 0-1.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Σοάρες, Σβαμπ (46′ Ντάντας), Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας (72′ Ελ Καντουρί), Νάρεϊ (61′ Τάισον), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (72′ Τόμας)

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Βίντα, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον (46′ Λιβάι Γκαρσία), Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ (63′ Ελίασον), Πινέδα (71′ Μάνταλος), Αραούχο (82′ Τσούμπερ)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook