Παναθηναϊκός – Βόλος 0-0 με χαμένο πέναλτι στο 95′!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει τον Βόλο, έμεινε στο 0-0 με μοιραίο παίκτη τον Σπόραρ που έχασε πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός από την αρχή είχε το πάνω χέρι κόντρα στον Βόλο και με το καλημέρα στο παιχνίδι πρέσαρε τους φιλοξενούμενους ψάχνοντας το γκολ που θα λύσει τα πόδια των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αυτό δεν συνέβη, στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος οπισθοχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο και ο Παναθηναϊκός έχοντας την κατοχή της μπάλας δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για να του δώσει το πολυπόθητο γκολ.

Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό χάθηκε στο 94ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Πιρές βρήκε την μπάλα με το χέρι με τον Μανούχο να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Σπόραρ με τον Κλέιμαν στο 94ο λεπτό να του λέει όχι και τον Παναθηναϊκό να κάνει γκέλα άνευ προηγουμένου αφήνοντας δύο βαθμούς μέσα στην Λεωφόρο και μένοντας στο 0-0 με τον Βόλο!

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρα, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεθ (77′ Κουρμπέλης), Τσέριν, Μαντσίνι (66′ Κλεϊνχέισλερ), Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης (66′ Σπόραρ)

Βόλος: Κλέιμαν, Τάχατος (70′ Πιρές), Εσκοβάλ, Σιέλης, Άλχο, Τσοκάνης, Γκάγκι, Κάτσε (74′ Μπαριέντος), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς, Λούνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook