ΠΑΣ Γιάννινα: Νοκ άουτ ο Λεό κόντρα στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ δεν προπονήθηκε την Πέμπτη και δεν υπολογίζεται από τον Θανάση Στάικο. Τα πλάνα του τεχνικού των Ηπειρωτών ενόψει ΟΦΗ.

Ο Θανάσης Στάικος με τους παίκτες που έχει στη διάθεση του προσπαθεί μέσα από τις προπονήσεις να συνδυάσει το κατάλληλο σχήμα που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα με τον ΟΦΗ. Αλλαγές στο σχήμα θα υπάρξουν αφού ο 43χρονος τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει τον Μπορταγκαράι αντί του Μπακαδήμα ως παρτενέρ του Εραμούσπε στο κέντρο της άμυνας, ο Παμλίδης θα επανέλθει στο βασικό σχήμα στη θέση του Τζίμα, στο χώρο του κέντρου παίζεται μια θέση ανάμεσα στον Λιάσο και τον Μπιλμπάο, ενώ θα επιστρέψει ο Σόρια που εξέτισε την ποινή του στο ματς με τη Λαμία στη θέση του Τσάβου.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι Τσιντώτας, Σόρια, Πήλιος, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε, Μπιλμπάο (Λιάσος), Τζίνο, Παμλίδης, Μορέιρα, Ριένστρα, Μπάλαν.

Για τους Παντελάκη και Καραχάλιο ο πρώτος αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ ελπίδες υπάρχουν και για τον Καραχάλιο (θα υποβληθεί σήμερα το απόγευμα σε μαγνητική ώστε να δούνε την πορεία του τραυματισμού) για να είναι έτοιμος στο ματς με τον Ατρόμητο.

passports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook