ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Καραχάλιο, Παντελάκη κόντρα στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι δύο ποδοσφαιριστές συνέχισαν και σήμερα το ατομικό τους πρόγραμμα αλλά δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ το ερχόμενο Σάββατο με τον Στάικο να στερείται σε αυτό το κρίσιμο για τη γιαννιώτικη ομάδα δύο πολύ σημαντικούς στη φετινή προσπάθεια του ΠΑΣ παίκτες.

Ο Νίνης συμμετείχε σε κομμάτι της σημερινής προπόνησης και αν δεν υπάρξει πρόβλημα στις επόμενες προπονήσεις θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον ΟΦΗ.

Ο Κόντε αγωνιστικά φαίνεται να είναι έτοιμος και θέτει υποψηφιότητα να είναι στην αποστολή, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί και από το κατά πόσο νιώθει και ο ίδιος ότι είναι έτοιμος να προσφέρει και θα αυτό θα αποφασιστεί μετά από συζήτηση που θα γίνει με το τεχνικό επιτελείο.

Ο Λέο δεν συμμετείχε και σήμερα στην προπόνηση ωστόσο αναμένεται να είναι έτοιμος αύριο και να μπει σε κανονικό πρόγραμμα.

Η σημερινή προπόνηση μετά το αρχικό ζέσταμα περιελάμβανε δουλειά στην αμυντική μετάβαση στο χώρο της μεσαίας γραμμής και προς την άμυνα, στη συνέχεια παιχνίδι 10 εναντίον 10 όπου ήταν παιχνίδι καθοδήγησης και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδι 11 εναντίον 11.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο το πρωί στις 11 στο ΠΕΑΚΙ.

passports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook