ΑΕΚ – ΠΑΟ 0-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι κορυφής της Super League, που διεξήχθη την Κυριακή στην «Opap Arena», καθώς ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έμειναν στη λευκή ισοπαλία (0-0, ξεκινώντας έτσι με βαθμολογικές απώλειες τις υποχρεώσεις τους στα πλέι οφ.

Μετά από τη μοιρασιά στη Νέα Φιλαδέλφεια το «τριφύλλι» παρέμεινε στην κορυφή, διατηρώντας το +2 από την ΑΕΚ, ωστόσο οι «πράσινοι» και οι «κιτρινόμαυροι» είδαν τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, που νίκησαν νωρίτερα τον Βόλο και τον Άρη, αντίστοιχα, να τους πλησιάζουν ακόμη περισσότερο.

Τρομερά παράπονα έχουν οι φιλοξενούμενοι από τη διαιτησία του Μαυροβούνιου διαιτητή, Νταμπάνοβιτς, ζητώντας πέναλτι σε χέρι του Χατζισαφί στο πρώτο ημίχρονο και για το γεγονός ότι δεν αποβλήθηκε σε δύο περιπτώσεις ο Άμραμπατ, ο οποίος είχε ήδη κίτρινη κάρτα.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης Ρότα (71′ Σιντιμπέ), Μήτογλου, Μουκουντί (82′ Τζαβέλλας), Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Άμραμπατ (46′ Τσούμπερ), Γιόνσον (71′ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (71′ Ελίασον), Πινέδα, Αραούχο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης (87′ Τσόκαϊ), Τσέριν (65′ Μπερνάρ), Παλάσιος, Μαντσίνι (65′ Κλεϊνχέισλερ), Ιωαννίδης (80′ Βέρμπιτς)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook