Βόλος – Ολυμπιακός 0-3

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα των play off της Super League, καθώς επιβλήθηκε άνετα με 3-0 του Βόλου και έτσι ανέβηκε στους 59 βαθμούς, πιάνοντας την ΑΕΚ και μειώνοντας την απόσταση του από τον Παναθηναϊκό στο -2.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους “ερυθρόλευκους” που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τον Κασάμι, που με σουτ από κοντά μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Μετά τις δημιουργίες στα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του, ο Φορτούνης με μια απίστευτη απευθείας εκτέλεση φάουλ από πολύ πλάγια θέση στο 81′, έγραψε το τελικό 3-0 στον Βόλο και έδωσε συνέχεια στα αποτελέσματα και τις θετικές εμφανίσεις του Ολυμπιακού τον τελευταίο καιρό.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Τσοκάνης, Λούνα, Κάτσε (75′ Τάχατος), Πιρές (86′ Καρτάλης), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος (84′ Ντόη), Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Σαμασέκου, Κασάμι, Φορτούνης (82′ Ελ Αραμπί), Χάμες Ροντρίγκες (65′ Μασούρας), Κανός (65′ Γκάρι), Μπακαμπού (82′ Βαλμπουενά).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook