Άρης: Νοκ άουτ με ΠΑΣ Γιάννινα ο Ρουπ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Τόλης Τερζής δεν μπορεί να υπολογίζει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τον Λούκας Ρουπ για την κυριακάτικη (12/3) αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να πάρει μέρος ούτε στη σημερινή προπόνηση, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός αποστολής. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται, πάντως, να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια των πλέι οφ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εντός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης (12/03, 19:00).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού και τακτική) με τον Λούκας Ρουπ να ακολουθεί και πάλι ατομικό πρόγραμμα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook