Άμραμπατ: “Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς – Ο αντίπαλος μπήκε πολύ επιθετικά”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το σχόλιο του Νόρντιν Άμραμπατ μετά το φινάλε του αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΗ και την ΑΕΚ.

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς, δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε, ο αντίπαλος μπήκε πολύ επιθετικά. Από το πρώτο γκολ που πετύχαμε και έπειτα η ομάδα βρήκε τον ρυθμό της, μπορέσαμε και κρατήσαμε περισσότερο τη μπάλα και φεύγουμε με τη νίκη» τόνισε και συμπλήρωσε:

«Το αποτέλεσμα που βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο μπορούμε να το αποδώσουμε σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή. Είναι πολύ δύσκολο να μπορέσεις να διαχειριστείς ένα μεγάλο γκρουπ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, να μπορέσεις να δίνεις χρόνο σε όλους τους παίκτες ώστε όλοι να έχουν κίνητρο και διάθεση για να μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Είμαστε σε ένα πολύ σημαντικό σημείο, από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά, είμαστε σε έναν καλό δρόμο, δεν έχουμε καταφέρει ακόμα κάτι, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, είπε. «Είναι μια θλιβερή, μία τραγική στιγμή, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, η σκέψη μου είναι σε αυτούς. Είναι απίστευτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο το 2023 δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Ελπίζω να έχουν δύναμη να το ξεπεράσουν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook