Παναθηναϊκός: Επιστρέφει σχεδόν μετά από 2 μήνες σε αγώνα o Μάγκνουσον

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για πρώτη φορά μετά από δυο μήνες θα ρίξει στην ενδεκάδα τον Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός σέντερ μπακ είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στις 8 Ιανουαρίου. Το πρόβλημα που είχε τότε ήταν στην γάμπα, με τις αρχικές εκτιμήσεις να έκαναν λόγο για απουσία δυο εβδομάδων.

Ωστόσο, ο Μάγκνουσον έμεινε εκτός για σχεδόν δυο μήνες, με το τριφύλλι να στερείται των υπηρεσιών του σε κρίσιμα ματς. Ο Ισλανδός μάλιστα μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα είχε πάθει και μια τενοντίτιδα στο πόδι, η οποία τον είχε κρατήσει για λίγο καιρό παραπάνω στα πιτς.

Εδώ και δύο εβδομάδες έχει ξεκινήσει προπονήσεις, ωστόσο μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήθελε να έχει όσες περισσότερες προπονήσεις γίνεται στα πόδια του, προκειμένου να τον ρίξει στην ενδεκάδα. 

Αυτό λοιπόν αναμένεται να γίνει στο ματς της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στην Λεωφόρο. Η αλήθεια είναι ότι ο Μάγκνουσον παίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στο κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού και αυτό φάνηκε ακόμα περισσότερο όσο ήταν εκτός.

Θυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» επέστρεψε στην αποστολή αν και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook