«Δεν ξέρει αν θα μείνει στην ΑΕΚ ή αν θα γυρίσει στη Θέλτα ο Πινέδα»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ορμπελίν Πινέδα παραμένει στην επικαιρότητα στο Μεξικό μετά την πρόσφατη συνέντευξή του στο TUDN που ανέφερε πως δεν ξέρει τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν με δημοσιεύματα να καταφθάνουν συνεχώς στην Ελλάδα από τη χώρα των Αζτέκων.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Mediotempo να αναφερθεί στο θέμα. Επί της ουσίας στο ρεπορτάζ γινόταν λόγος για δίλημμα του Πινέδα. Η πρώτη παράγραφος του ρεπορτάζ, μάλιστα, ήταν χαρακτηριστική αυτού που αναφέραμε προηγουμένως. Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα επισημαινόταν πως «ο Πινέδα δεν ξέρει αν θα συνεχίσει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ ή αν θα επιστρέψει στην Ισπανία με το που λήξει ο δανεισμός του στην ελληνική ομάδα».

Ταυτόχρονα, υπογραμμιζόταν πως «στη Θέλτα έχει μεγαλώσει το ενδιαφέρον για τον “El Maguito” με δεδομένες τις καλές του εμφανίσεις στην Ελλάδα, όποτε τον περιμένουν στην Ισπανία την επόμενη σεζόν».

Από την άλλη, βέβαια, δεν πρέπει να παραλείψουμε τα όσα αναφέρονταν χθες για τον Πινέδα στο Μεξικό, όπου άφηναν τα πάντα ανοικτά. Συγκεκριμένα, η μεξικανική ιστοσελίδα «debate.com.mx» ανέφερε ότι «ο Πινέδα έδειξε ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο για να συνεχίσει στους Έλληνες» και σημείωνε πως «ο Μεξικανός άσος παρακολουθεί στενά με τον ατζέντη του τις εξελίξεις και τις προοπτικές για να δει τις δυνατότητες που έχει είτε να συνεχίσει με μία ανανέωση στην Ελλάδα ή να μεταναστεύσει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα τους επόμενους μήνες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook