Απομένουν οι ανακοινώσεις για Κούτσια – Chicago Fire

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιώργος Κούτσιας οδεύει προς Αμερική για λογαριασμό της Chicago Fire μετά τη συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Chicago Fire. Ο δανεισμός του στον Βόλο ολοκληρώθηκε ενώ ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ματς με τη Λαμία, αποχαιρετώντας με γκολ την ομάδα της Μαγνησίας (1-1).

Tο ενδιαφέρον της Chicago Fire για τον Γιώργο Κούτσια δεν «έσκασε» ξαφνικά… Το όνομα του νεαρού επιθετικού βρισκόταν επί μήνες στο μπλοκάκι του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Τζορτζ Χαιτς και επί της ουσίας πρόκειται για προσωπική εισήγηση του Ελβετού που εργάζεται στην Chicago Fire και έμοιαζε απόλυτα εντυπωσιασμένος από το «πακέτο» του Κούτσια από την πρώτη στιγμή που υπέπεσε στην αντίληψή του.

Πέρα από το ποσό των 2.5 εκατ. ευρώ που θα βάλει στα ταμεία ο Δικέφαλος, στη σχετική συμφωνία υπάρχουν και bonus ενώ ο ΠΑΟΚ έχει κρατήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%. Ο Κούτσιας θα υπογράψει συμβόλαιο με ορίζοντα 4ετίας που θα του αποφέρει κοντά στα δύο εκατ. ευρώ.

Για την ώρα πάντως προέχουν οι υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων για τον Έλληνα επιθετικό, την ώρα που οι Αμερικανοί περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ και της Chicago δεδομένου πως η συμφωνία θεωρείται δεδομένη…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook