Άρης: Τελικές δοκιμές και αποστολή από Τερζή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό (26/2) αγώνα με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης θα ολοκληρωθεί με την απογευματινή προπόνηση. Ο Τόλης Τερζής αναμένεται να κάνει τις τελικές του δοκιμές, στο Δασυγένειο, σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, ενώ μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης θα ανακοινώσει και την αποστολή.

Με δεδομένη την απουσία του Φαμπιάνο, που θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι και πάλι οι Ενκουλού και Μπράμπετς. Οι δυο τους, άλλωστε, τα πήγαν εξαιρετικά στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Αντίθετα, μόνο δεδομένη δεν θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Πάλμα στην αριστερή πλευρά της επίθεσης.

Τη θέση του στο σύστημα 4-3-3, το οποίο αναμένεται να διατηρήσει για δεύτερο σερί ματς ο προπονητής του Άρη, διεκδικούν οι Ιτούρμπε και Χριστοδουλόπουλος, δίπλα στους «σίγουρους» Καμαρά και Γκαρσία. Μικρές πιθανότητες για μια ακόμα αλλαγή στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμης, αν και ο Πιρσμαν φαίνεται να έχει το προβάδισμα απέναντι στον Μαζικού.

Ξεκάθαρα τα πράγματα σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις. Ο Κουέστα θα είναι τερματοφύλακας, και ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Ο Ετέμπο θα αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ, έχοντας μπροστά του τους Νταρίντα και Ρουπ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook