ΑΕΚ: Οι πιθανότητες για τον Μπρουκς το ερχόμενο καλοκαίρι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ΑΕΚ προσπάθησε πολύ να πάρει την υπογραφή του Αμερικανού Τζον Άντονι Μπρουκς το Γενάρη και ίσως έχει μια ακόμα ευκαιρία να το καταφέρει το καλοκαίρι. Το ισχύει για τον Βραζιλιάνο Βιτάο.

Η προσπάθεια της ΑΕΚ να εντάξει στο ρόστερ της τον περασμένο Ιανουάριο έναν κεντρικό αμυντικό με δυνατό προφίλ, υπήρξε εντατική. Μεταξύ των στόπερ με τους οποίους ασχολήθηκε ήταν και ο Τζον Άντονι Μπρουκς, ο οποίος την περίοδο εκείνη ανήκε στην πορτογαλική Μπενφίκα και το κόστος απόκτησής του δεν θα ήταν μεγάλο. Αποδείχθηκε αυτό όταν πωλήθηκε στη Χόφενχαϊμ αντί 300.000 ευρώ.

Ο διεθνής Αμερικανός στόπερ ήταν για κάμποσες εβδομάδες σε επαφή με την ΑΕΚ, η οποία μάλιστα του προσέφερε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με πολύ ικανοποιητικές αποδοχές. Μέχρι που εμφανίστηκε η Χόφενχαϊμ και ο γερμανοτραφής ποδοσφαιρικά Μπρουκς, με τις 276 συμμετοχές ως παίκτης ομάδων της Bundesliga και συγκεκριμένα των Χέρτα Βερολίνου και Βόλφσμπουργκ, επέλεξε την επιστροφή του στη Γερμανία.

Η υπόθεση μοιάζει να έκλεισε καθώς υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024. Ή μήπως όχι; Η παρουσία του στο γερμανικό σύλλογο, δεν τον έχει βοηθήσει έως τώρα να αλλάξει τη μοίρα του, αντιθέτως η Χόφενχαϊμ χαροπαλεύει στις τελευταίες θέσεις της Μπουντεσλίγκα, έχοντας ασταμάτητη καθοδική πορεία. Με τον Μπρουκς στην ενδεκάδα της, μάλιστα, μετρά 4 σερί ήττες έχοντας δεχτεί 13 γκολ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook