«Στην Μπεϊτάρ φαντασιώνονται κέρδη από την πώληση του Λιβάι»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στα οικονομικά οφέλη που μπορεί να αποκομίσει το προσεχές καλοκαίρι η Μπεϊτάρ από ενδεχόμενη πώληση του Λιβάι Γκαρσία αναφέρονται οι Ισραηλινοί.

Συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, «sport5.co.il» γίνεται αναφορά στην εξαιρετική σεζόν που κάνει ο Λιβάι Γκαρσία με την ΑΕΚ με αποτέλεσμα να προκαλεί το ενδιαφέρον ομάδων από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

«Οι οπαδοί της Μπεϊτάρ φαντασιώνονται εδώ και καιρό κέρδος από την πώληση του Λιβάι Γκαρσία που εντυπωσιάζει με την ΑΕΚ και προκαλεί το ενδιαφέρον από μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Να θυμίσουμε πως σε πρωινό ρεπορτάζ του SDNA αναφέρθηκε πως η Μπεϊτάρ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έστειλε μήνυμα στην ΑΕΚ πως είναι διατεθειμένη να ρίξει στο 20% το ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή από 40% που είναι αυτή τη στιγμή.

Κι αυτό ακριβώς το μήνυμα του ισραηλινού κλαμπ, ασφαλώς κι αποτελεί μια νέα σημαντική παράμετρο στην υπόθεση Γκαρσία και την ενδεχόμενη πώλησή του από την ΑΕΚ με φόντο το καλοκαιρινό παζάρι που έρχεται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook