Άρης: Με δίδυμο στόπερ στο Ηράκλειο Μπράμπετς – Ενκουλού

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Άρης θα παραταχθεί με… υπηρεσιακό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας καθώς στον αγώνα (20/2, 19:30) με τον ΟΦΗ στην Κρήτη θα συνυπάρξουν για πρώτη φορά οι Γιάκουμπ Μπράμπετς-Νικολά Ενκουλού.

Αναμφίβολα πρόκειται για τη θέση που «χτυπήθηκε» περισσότερο από κάθε άλλη στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου καθώς οι δύο από τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς αντιμετώπισαν σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού. Ειδικά ο Νικολά Ενκουλού ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια των υποχρεώσεών του με το Καμερούν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του κόστισε ένα (σχεδόν) δίμηνο απενεργοποίησης. Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς επίσης έχει ταλαιπωρηθεί από θλάσεις κι ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο χαρακτηρίστηκε «βιονικός» χάνοντας μόλις ένα παιχνίδι από το σύνολο των 39 στις εγχώριες διοργανώσεις, φέτος έχει χάσει επτά αγώνες.

Ο Φαμπιάνο θα απουσιάσει από τους δύο επόμενους αγώνες του Άρη λόγω τιμωρίας κι έτσι στον αγώνα (20/2, 19:30) με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, Μπράμπετς και Ενκουλού θα συνυπάρξουν για πρώτη φορά στο κέντρο της άμυνας. Ο Βραζιλιάνος είχε λείψει και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Τότε μάλιστα ο Άλαν Πάρντιου χρησιμοποίησε τριάδα στην άμυνα (Μπράμπετς-Οντουμπάτζο και Πίρσμαν) καθώς είχε απουσιάσει και ο Ενκουλού λόγω τραυματισμού.

Μπράμπετς και Ενκουλού θα χρειαστεί να συνεργαστούν σε δύο αγώνες καθώς μετά από αυτόν στην Κρήτη θα συνυπάρξουν και στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Η εύρεση κώδικα επικοινωνίας, προφανώς θα αποτελέσει τον βασικό στόχο των δύο ποδοσφαιριστών.

gazzeta.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook