Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 6-1

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι Πειραιώτες, λίγες ημέρες μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ξέσπασαν στον Παναιτωλικό συντρίβοντας τον στο Φάληρο.

Στο 9ο λεπτό μετά από σέντρα ακριβείας του Ροντινέι από τα δεξιά ο Ροντινέι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μίτσελ, ενώ στο 45′ ο Παπασταθόπουλος, μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, πρόλαβε την κακή έξοδο του Κοντογιάννη, σκοράροντας με κεφαλιά.

Στο 50ο λεπτό οι Αγρινιώτες κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με τον Καρέλη, μπαίνοντας εκ νέου στο παιχνίδι, ωστόσο στο 61′ ο Χάμες με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Φορτούνη, έδωσε εκ νέου «αέρα» δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

‘Εξι λεπτά αργότερα ο Κανός, ο οποίος είχε περάσει στο ματς στο 57′, πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τον Ολυμπιακό και το αφιέρωσε τη μητέρα του, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Στο 74’ ο Κανός ανατράπηκε στην περιοχή από τον Κοντογιάννη και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, με τον Χάμες να ευστοχεί από την άσπρη βούλα κάνοντας το 5-1. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Βαλμπουενά στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος (57′ Μπα), Ροντινέι, Ραμόν, Εμβιλά, Χουάνγκ (76′ Κασάμι), Γκάρι Ροντρίγκες (57′ λ.τ Κανός), Φορτούνης (78′ Ελ Αραμπί), Χάμες (76′ Βαλμπουενά), Μπακαμπού.

Παναιτωλικός: Κοντογιάννης, Λιάβας, Λάρσον, Χουχούμης, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν, Ντίας, Κολοβός, Μόρσεϊ (78′ Νταμπό), Ντουάρτε, Καρέλης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook