Παναθηναϊκός: Παίρνει σειρά ο Κουρμπέλης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρώτος κύκλος ανανεώσεων ολοκληρώθηκε στον Παναθηναϊκό και ανοίγει πλέον ο δεύτερος που περιλαμβάνει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, με τον αρχηγό του, Κουρμπέλη, να παίρνει πρώτος σειρά και να ακολουθούν οι Ιωαννίδης και Βαγιαννίδης.

Έμοιαζαν… αυτονόητες (απ’ την στιγμή που μιλάμε για μεγάλο κλαμπ) οι τρεις συμφωνίες για επεκτάσεις συνεργασίας με παίκτες της “πρώτης γραμμής”, στις οποίες προχώρησε ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο ενάμισι μήνα δίνοντας τα χέρια με τους Ρουμπέν Πέρεθ, Μπαρτ Σένκεφελντ και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Εν μέσω αγωνιστικής σεζόν, με τις υποχρεώσεις και τους αγώνες να “τρέχουν” δεν είναι πάντα πολύ εύκολη η εν λόγω διαδικασία, όμως οι “πράσινοι” έφτασαν στο “3 στα 3”, διότι χειρίστηκαν κάθε υπόθεση προσεκτικά και πολύ αποτελεσματικά απ’ την αρχή ως το τέλος.

Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε κι ανοίγει πλέον ο… δεύτερος, με τις ανανεώσεις των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, όπου παίρνει πρώτος σειρά ο κάπτεν του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης.

Με την πλευρά του 29χρονου μέσου, είχαν γίνει δύο διερευνητικές συζητήσεις ανάμεσα σε στελέχη του “τριφυλλιού” και τον ατζέντη του τον περασμένο Νοέμβριο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook