Λεβαδειακός – Βόλος 0-3

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με αυτή την νίκη η ομάδα του Βόλου “σκαρφαλώνει” ξανά στην 5η θέση.

Ο Βόλος φιλοξενήθηκε από τον Λεβαδειακό εκτός έδρας, νικώντας τον με 3-0, για την 21η αγωνιστική της Super League.Το πρώτο 45λεπτο δεν ήταν πολύ καλό ποιοτικά, με τις δύο ομάδες να μένουν “κολλημένες” στο μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το πόδι “κολλημένο” στο γκάζι! Στο 61′, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των φιλοξενούμενων, Φελίπε Πίρες πλάσαρε όμορφα τον Στογιάνοβιτς, για το 1-0 της ομάδας του.

Ο Βόλος διπλασσίασε τα τέρματά του με την δυνατή κεφαλιά του Ντέλετιτσ, μετά την σέντρα του Άλχο στο 69′, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κούτσιας, με πολύ ωραίο πλασέ στο 90′.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι “ανεβαίνουν” ξανά στην 5η θέση με 32 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Λειβαδιάς παραμένει στην προτελευταία με 13.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Τζημόπουλος (64′ Νίκας), Μεχία, Βινίσιους, Νταμπό, Βήχος, Βρακάς, Γερεμέγεφ (64′ Σαβιέρ), Παναγιώτου, Λούα Λούα (57′ Σαχπεκίδης)

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Γκάτζι, Λούνα, Πιρές (90+2′ Τάχατος), Τσιρίνος (80′ Καρτάλης), Ντέλετιτς (88′ Πίρινεν), Κούτσιας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook