ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, χαμένες ευκαιρίες – οι περισσότερες για τον ΠΑΟΚ αλλά τελικά έμειναν στο 0-0 που δεν συμφέρει κανέναν.

Μόλις στο 18ο δευτερόλεπτο ο Νάρεϊ σούταρε από πολύ δύσκολη γωνία μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να χτυπά στην εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού του Πασχαλάκη, ενώ στο 2′ από γύρισμα του ίδιου παίκτη, ο Ζίβκοβιτς βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι και έκανε το σουτ, με τον πρώην γκολκίπερ του «δικεφάλου» και νυν των Πειραιωτών να κάνει σωτήρια επέμβαση, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στο 22ο λεπτό ο Χάμες Ροντρίγκες εξαπέλυσε έναν κεραυνό έξω από την περιοχή, τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι του Κοτάρσκι, ο οποίος αν πήγαινε μέσα, τότε πιθανότατα θα μάζευε την μπάλα από τα δίχτυα του…

Στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους οι Πειραιώτες κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και στο 29′ είχαν νέα καλή στιγμή, όταν από το λάθος του Ντάντας ο Μασούρας τροφοδότησε τον Χουάνγκ, με τον Ασιάτη να σουτάρει, βλέποντας τον παίκτη του ΠΑΟΚ να προλαβαίνει να γυρίσει, απομακρύνοντας την μπάλα.

Στο 72ο λεπτό σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Ολυμπιακού μετά από στημένη φάση, ο Πασχαλάκης ενήργησε και πάλι σωτήρια, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ των Πειραιωτών σε σέντρα του Σβαμπ δεν κατάφερε να μπλοκάρει, βλέποντας όμως τον Ρέαμπτσιουκ να διώχνει την μπάλα, απομακρύνοντας τον κίνδυνο για την εστία του.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (70′ Νάσμπεργκ), Ράφα Σοάρες – Αουγκούστο, Ντάντας (71′ Σβαμπ) – Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας (90+1′ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς (71′ Μπράντον) – Ολιβέιρα.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης – Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Χουάνγκ – Μασούρας (61′ Κανός), Χάμες (80′ Σαμασέκου), Μπιέλ (80′ Ράμον) – Μπακαμπού (75′ Ελ Αραμπί)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook