Άρης: Με Ρουπ η αποστολή για τον Ιωνικό

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Λούκας Ρουπ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό (4/02, 19.00), όπως και οι Καμαρά, Καμάτσο και Εμπακατά που είναι ετοιμοπόλεμοι για αγωνιστική δράση.

Ο Άλαν Πάρντιου δεν υπολογίζει για το αυριανό (4/02) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό, στους Ετέμπο, Γκαρθία, Πάλμα, Μαρμαρίδη και Ενκουλού, αλλά ο Λούκας Ρουπ που ενσωματώθηκε πρόσφατα στην ομάδα, είναι εντός αποστολής. Οι «κιτρινόμαυροι» θα βρεθούν από σήμερα στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό (04/02), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

ADVERTISEMENT
Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο γήπεδο Νεάπολης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Brabec, Fabiano Leismann, Iturbe, Mateo Garcia, Darida, Doukoure, Kamara, Camacho, Rupp, Gray, Peersman, Dabo, Mazikou, Odubajo, M’Bakata, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Etebo (τιμωρημένος), Manu Garcia, Luis Palma, Μαρμαρίδης (τραυματίες), Nkoulou (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Hajrovic, Παναγίδης, Καρακασίδης».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook