Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-3

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με καταπληκτική εμφάνιση και κορυφαίο τον Κωνσταντέλια, ο ΠΑΟΚ σμπαράλιασε τον Παναθηναϊκό κερδίζοντας τον με 3-0.

Στο 40′ ο Μπερνάρ βρήκε με μαγική μπαλιά τον Ιωαννίδη, όμως ο Έλληνας στράικερ δεν κατάφερε να κοντρολάρει την μπάλα και ο Κοτάρσκι πρόλαβε να τη μαζέψει, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ πέτυχε γκολ από το… πουθενά.

Ο Κωνσταντέλιας έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή, ο Μπρινιόλι απέκρουσε ωστόσο η μπάλα στη συνέχεια βρήκε στο στήθος του Ρούμπεν και κατέληξε στα δίχτυα!

Στο 46ο λεπτό οι «ασπρόμαυροι» συνδυάστηκαν με κινηματογραφική ταχύτητα στην περιοχή των γηπεδούχων, με τον Ζίβκοβιτς να σκοράρει με συρτό σουτ έπειτα από τη φοβερή συνεργασία Ολιβέιρα και Κωνσταντέλια!

Το 0-3 ήρθε στο 52ο λεπτό με τον κορυφαίο του ΠΑΟΚ, Κωνσταντέλια να εκμεταλλεύεται αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα του Παναθηναϊκού και να σκοράρει με δυνατό σουτ από τα αριστερά!

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι-Κώτσιρας (57′ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ (57′ Πούχατς) -Ρούμπεν (61′ Σπόραρ), Τσέριν, Μπερνάρ (61′ Τσόκαϊ), Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης (82′ Σάντσες)

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (73′ Κάργας), Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο (73′ Ντάντας), Νάρεϊ (73′ Τάισον), Κωνσταντέλιας (82′ Μπίσεσβαρ), Άντριγια Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (82′ Μπράντον Τόμας)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook