Ιωνικός – ΑΕΚ 1-2

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Ιωνικός είχε το προβάδισμα μέχρι το 82′ όμως η ΑΕΚ με χρυσό σκόρερ τον Τσούμπερ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έφυγε νικήτρια από τη Νίκαια επικρατώντας με 2-1.

Σε αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Φαντιγκά με ωραία ενέργεια και πάσα τροφοδότησε τον Σεμπά, ο οποίος απέφυγε τον Μουκουντί και με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Αθανασιάδη, κάνοντας το 1-0.

Στο 56ο λεπτό οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όταν από κόρνερ του Αραούχο, ο Χουτεσιώτης ενήργησε σωτήρια σε διπλή προσπάθεια του Φαν Βέερτ, αποκρούοντας στην πρώτη προσπάθεια με τη βοήθεια του δοκαριού.

Στο 82ο λεπτό η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει το 1-1, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φερνάντες, ο Βίντα με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα. σκοράροντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της «Ένωσης»! Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η χρυσή αλλαγή του Αλμέιδα, ο Στίβεν Τσούμπερ με γκολ χάρισε τη νίκη – ανατροπή στην Ένωση.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ρομαό, Σάκιτς, Κάνιας, Σεμπά, Φαντιγκά (76′ Ρουμπουλάκου), Σεμπά, Γούλερι (88′ Μάντζης)

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι (62′ Φερνάντες), Πινέδα (74′ Μάνταλος), Άμραμπατ (74′ Τσούμπερ), Αραούχο, Φαν Βέερτ (62′ Γκατσίνοβιτς)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook